Alles over JEBA

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat mede gespecialiseerd is in het reinigen van brandstoftanks en het filteren van brandstoffen en oliën. Dit voeren wij uit op iedere gewenste locatie. Dit kan zowel in het water als op de wal. Wij zijn actief in de beroepsvaart, pleziervaart en landbouw. Doordat wij op locatie komen scheelt het onze klanten zeeën van tijd en daardoor ook kosten. Wij hanteren scherpe en vaste prijzen zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij zorgen voor zichtbare resultaten en laten onze klanten altijd tevreden achter.

Dus wilt u ook zonder brandstofproblemen verder? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Jeba Tankcleaning & Filtration BV Impressie
Jeba Tankcleaning & Filtration BV Impressie
Jeba Tankcleaning & Filtration BV Impressie

De specialist op het gebied van tankcleaning en brandstoffiltratie.

Neem contact op voor scherpe en vrijblijvende offerte!

0+
Liters brandstof gefilterd
0+
Tevreden klanten
0
Locaties bezocht

Wat vinden onze klanten?

Onze tanks zijn netjes en vakkundig schoongemaakt door JEBA. We zijn ook tevreden over hoe nu verder om ons probleem (bacterie) te kunnen voorkomen. We kijken terug op een prettige samenwerking.

Overwaard 1963

Ik ben meer dan tevreden over hoe deze klus is verlopen. JEBA heeft ons bij twee gasoliebunkers gereinigd. Een zeer goede service, alles is netjes afgedekt en nadat de tanks schoon zijn gemaakt hebben ze alles netjes achtergelaten. Ze hebben erg netjes gewerkt en ik zal ze zeker aanbevelen.

Zeer, zeer tevreden.

Nelly-V

In het afgelopen jaar hebben wij meerdere malen gasolie problemen gehad. Dit heeft ons doen besluiten JEBA Tankcleaning te bellen. Wij zijn zeer tevreden en hebben direct zichtbaar resultaat. Niet alleen voor de motor, maar ook voor ons eigen vertrouwen.

Alabama