MicFil Filtersysteem huren?

Kostenbesparend en ook nog eens milieuvriendelijk.

JEBA verhuurt nu ook mobiele filtersystemen van MicFil. Deze filtersystemen zijn overal inzetbaar. De mobiele units zijn van zeer hoge kwaliteit en erg betrouwbaar. Filtersystemen zijn gemaakt om brandstof of olie schoon te maken en tot wel 98% zuiver te maken. Iedereen kan deze filtersystemen gebruiken, aangezien je deze systemen heel eenvoudig kunt bedienen. De systemen staan op een trolly, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn.

Waarom MicFil filtersystemen huren?

MicFil is een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van filtersystemen. Deze filters zijn ontworpen om de kwaliteit van oliën te verbeteren en de levensduur van uw apparatuur te verlengen.

 • MicFil filtersystemen zijn kostenbesparend. In plaats van het aanschaffen kunt u tijdelijk gebruikmaken van de hoge kwaliteit filtersystemen.

 • Door te huren, hoeft u geen grote investering te doen en geniet u toch van de voordelen van een hoogwaardig filtersysteem.

 • MicFil blijft innoveren en hun filtersystemen blijven zich ontwikkelen om te voldoen aan de steeds veranderende behoeften van de industrie. Door te huren, profiteert u van de nieuwste technologie zonder de kosten van het upgraden van uw eigen systeem.

 • Doordat MicFil filters zijn ontworpen om de levensduur van apparatuur te verlengen, zijn deze filtersystemen ook nog eens een milieuvriendelijke keuze.

 • Bij aflevering van de apparatuur leggen wij ter plaatse uit hoe het systeem werkt. Als u het ophaalt, zorgen we van tevoren voor een duidelijke omschrijving voor het gebruik.

 • Bij defect van een apparaat, zorgen wij dat het gerepareerd wordt of dat er een vervangend systeem komt.

Filtering - Jeba Tankcleaning & Filtration BV

De drie basisstappen van filtratie

 • 1
  Het Bag filter verwijdert grove onzuiverheden.
 • 2
  De water separator ontdoet de brandstof van 98% van water, slib en deeltjes tot 10 micron.
 • 3
  De MicFil Ultra Fine Filter reinigt oliën tot 0,5 μm en absorbeert water.

MicFil Bag filtersystemen

Het MicFil Bag filter gebruikt u als voorfilter wanneer de brandstof een hoog vervuilingsniveau heeft. Het filter vangt de grotere deeltjes en verontreiniging op tot een grootte van 20 micron. Door de enorme capaciteit van het filter kunnen, afhankelijk van de grootte van de behuizing, tot wel 10 kg onzuiverheden worden opgevangen voordat het filter vervangen moet worden. Het Bag filter is in twee groottes verkrijgbaar: BG400 en BG1000.

Jeba Tankcleaning & Filtration BV
Water separator -Jeba Tankcleaning & Filtration BV

MicFil water separator

De MicFil water separator verwijdert 99,2% van het water en de vaste deeltjes tot wel 10 micron uit de (bio)brandstof. Een MicFil filter in combinatie met een water separator voorkomt ook bacteriegroei. Bacteriegroei ontstaat door condensvorming in de tank bij hogere temperaturen. De slijmvorming die deze bacteriën veroorzaken kan het filtersysteem verstoppen en ineens grote schade aanrichten aan het brandstofsysteem. Wanneer de (bio)brandstof de water separator instroomt wordt het water en de grove vaste verontreiniging van de brandstof gescheiden. Het vuil zakt naar de onderkant van de separator, waar het wordt vastgehouden en daarna wordt afgevoerd.

MicFil ultra fine filters

Een MicFil filtersysteem heeft meerdere voordelen. Om te beginnen slijt jouw uitrusting minder doordat de vervuiling en slijtage deeltjes die de olie verzamelt er worden uitgefilterd tot op 0,5 micron.

MicFil filters hebben een filterprestatie van 0,5 μm en bieden daarom een uitstekend reinigingsproces van de hydrauliekolie en de absorptie van water. Al onze filters verminderen slijtage aan kleppen, cilinders en zuigers en minimaliseren hierdoor het risico. Het voorkomt afzettingen in de verbrandingskamer en zorgt voor een veel betere en schonere verbranding.

Filtersysteem - Jeba Tankcleaning & Filtration BV

Vraag MicFil filtersystemen aan voor elke situatie

De MicFil filtersystemen zijn verkrijgbaar voor iedere soort situatie, dus is er ook voor elke situatie een maatwerkoplossing nodig. Daarbij is het van belang om te weten wat de werkzaamheden precies inhouden. Voor de aanvraag van MicFil filtersystemen zijn voor ons een aantal dingen van belang om te weten:

 • Wat wilt u filteren?
 • Hoeveel liter vloeistof wilt u filteren?
 • Waar bevindt de te filteren vloeistof zich?
 • Reden waarom u gaat filteren? (bijvoorbeeld: wat is het probleem? welke vervuiling?)

Wilt u graag dat wij bij u langskomen om de filtersystemen te leveren én op te halen?
Dan brengen wij hier bezorgkosten voor in rekening. Wat deze bezorgkosten zijn, bepalen we naar de hoeveelheid apparatuur die u nodig heeft voor de filtratie.

Neem contact op met JEBA voor al uw vragen over MicFil filtersystemen

Aangezien elke situatie anders is, is er voor elke situatie een maatwerkoplossing nodig. Wij snappen dat u daarom met vragen zit die u niet zelf kunt beantwoorden. Stuur gerust een mail naar info@jebamaritiemservice.nl of bel naar 06 19 99 42 05 en stel al uw vragen omtrent de verhuur van MicFil filtersystemen.